Nyheter

Her finner du siste nytt fra Norbruk. Vi deler oppdateringer om våre prosjekter, samarbeidspartnere, arrangementer og alt annet spennende som skjer i vår verden. Følg med for å holde deg oppdatert!

God stemning i Postveien 15

I mars 2025 åpnet Postveien 15 – et moderne kontorbygg på 2400 m² fordelt over fire etasjer. Her skal opptil 100 ansatte få jobbe i lyse, inspirerende omgivelser. Øverst i bygget, i en luftig og innbydende toppetasje, finner vi hjertet av huset: Norbruk-kantinen.

Lokalt og godt til enda flere hos VARD

At arbeidsdagen og trivselen på jobb øker når man spiser god og næringsrik lunsj er utvilsomt, uavhengig om det er 20 eller 200 ansatte på kontoret. Ikke lenge etter at vi etablerte Norbruk i 2021, sørget VARD for en ‘flying start’ ved å gi oss muligheten til å servere lunsj til alle ansatte på verftet i Søvika. Nå åpner vi enda en kantine for VARD.

Oppskriften på en god arbeidsdag

En fjerdedel mener at kantinen er viktig ved valg av ny jobb, skriver E24. Kantinen fungerer som en sosial møteplass og i Norbruk kaller vi dette avbrekket for dagens viktigste møte.

Norbruk til Trondheim

Norbruk har etablert seg som en solid aktør innen drift av kantine og catering i Ålesund. Nå har den snart tre år gamle bedriften nylig annonsert ekspansjon. Med et godt rykte for kortreiste matopplevelser og fokus på kvalitet, har selskapet besluttet å etablere seg i Trondheim.

Sommerferie med godfølelsen

Vi i Norbruk er på vei inn i en sommerferie med en god og stolt følelse.

Om Norbruk

Norbruk består av et team driftige og nytenkende folk. Med et felles engasjement for lokalt næringsliv, lokale matproduksenter og skaperglede. Vi hører gjerne fra deg.

Ronny Kolvik

Ronny Kolvik har jobbet i toppskiktet i norsk gastronomi i over 20 år, og har drevet kjente restauranter som Palace Grill,  Ylajali og Arakataka i Oslo. Han er nå drifter og eier av restaurantene Bro og Bryt i Ålesund. Og han har olympisk gull med det norske kokkelandslaget!

Roger Sørheim

Flere års bakgrunn fra facility bransjen. Med et brennende engasjement mot det å skape velferd og trivsel i samarbeid med lokale leverandører og småprodusenter. Sammen ønsker vi å utfordre dem store ledende selskapene innenfor renhold, kantine og riggdrift.