Norbruk til Trondheim

Norbruk har etablert seg som en solid aktør innen drift av kantine og catering i Ålesund. Nå har den snart tre år gamle bedriften nylig annonsert ekspansjon. Med et godt rykte for kortreiste matopplevelser og fokus på kvalitet, har selskapet besluttet å etablere seg i Trondheim.

20/12/2023

Denne satsingen representerer en betydelig investering for Norbruk, som har et sterkt ønske om å bringe sin merkevare, og dedikasjon til god og næringsrik mat, også til bedrifter i Trondheim.

Ved å introdusere sine kantiner i byen, vil Norbruk ikke bare tilby et bredt utvalg av smakfulle alternativer, men også gi et høyt nivå av service og tilfredshet til kundene. «For i tillegg til kvalitet på mat er det folka som bygger Norbruk. Vi vil skape mange arbeidsplasser», sier Roger Sørheim, daglig leder i Norbruk. «Vi har begynt å ansette folk og interessen er god.»

 

Erlend Iversen, daglig leder Norbruk Trøndelag. Foto Kristin Støylen

Nor Facility oppretter datterselskap i Trondheim, der Erlend Iversen trer til som daglig leder fra januar. Selskapet Nor Facility består av Norbruk som driver kantine og catering, og Nor Facility tilbyr driftstjenester innen renhold. Trondheim får dermed en solid totalleverandør til regionen – med en erfaren leder i front. Iversen kommer fra NHO reiseliv, der han de siste fire årene har vært distriktssjef for Trøndelag og Møre og Romsdal. «Jeg har bakgrunn som kokk og kjenner veldig godt til næringslivet her. Det er en god kombinasjon når jeg skal gjøre Norbruk til en solid aktør i Trondheim», sier Iversen, som selv er født og oppvokst i byen.

Dagens viktigste møte er i kantinen

Det som skiller Norbruk fra andre aktører er engasjementet for å tilby sunne, næringsrike måltider uten å gå på kompromiss med smak, variasjon og miljø. Norbruks bruk av lokale råvarer har blitt godt tatt imot av matentusiaster og helsebevisste. «Med denne satsingen i Trondheim ønsker vi å fortsette tradisjonen - å samarbeide med lokale leverandører og kokker for å skape unike, sesongbaserte retter som appellerer til ulike smaksløker», sier Ronny Kolvik, en av gründerne bak Norbruk.


Det forventes at disse nye kantinene både vil fungere som steder for å tilfredsstille sulten, i tillegg til sosiale møteplasser der folk kan samles, og nyte gode måltider i hyggelige omgivelser. Norbruk ønsker å skape miljø som inviterer til samtaler og fellesskap. «Dagens viktigste møte, bruker vi å si. Ved å prioritere dette avbrekket i arbeidsdagen viser det seg at både fokus og effektivitet øker. Og samtidig får den mentale helsen trent seg» forteller Kolvik.

Norbruks inntreden til bedriftsmarkedet i Trondheim vil ikke bare utvide matvalgene tilgjengelig for de ansatte i bedriftene, men også kunne øke konkurransen - og oppfordre til ytterligere innovasjon og kvalitet fra andre matleverandører i området.

Ser frem til et hektisk og kjekt nytt år

Med denne friske satsningen ligger det an til at også 2024 blir et innholdsrikt år for Norbruk. I 2023 har bedriften etablert flere nye kantiner i regionen, de har mettet utallige konferansegjester og levert kortreiste herligheter til bryllup, konfirmasjon og andre minnerike dager.

«Vi er glade og litt slitne», sier Ronny Kolvik. «Sist helg arrangerte vi julebord for 500 ansatte i VARD. Vi er veldig takknemlig for den gode responsen og tilliten vi har fått i regionen siden vi startet Norbruk. Det gir oss selvtilliten vi trenger når vi nå beveger oss ut av fylket.»

No items found.
No items found.