Sommerferie med godfølelsen

Vi i Norbruk er på vei inn i en sommerferie med en god og stolt følelse.

16/2/2023

I februar 2021 startet jeg og Roger som totalleverandører av renhold og kantinedrift med Nor facility og Norbruk. Med en visjon om å bygge opp noe eget og lokalt, og med tanker om å dra nytte fra min restauranterfaring inn i en kantineverden. Kantinedrift har tidligere fremstått som enkelt, kjapt og traust, – det ville vi endre. Vi ville lage god mat, benytte oss av dyktige lokale produsenter og råvarer, og gi glede til hverdagen til de som skulle være nysgjerrige i våre tjenester. Dette var tydeligvis markedet klart for, og det har gått over all forventning. Med kunder som Vard, Nortel, Stokke, Sb1 SMN og Skatteetaten, har vi etablert oss som en seriøs aktør i regionen (de sistnevnte med oppstart i August).

Og for en gjeng ansatte vi har fått med oss! Vi har bidratt med arbeidsplasser til rundt 70 personer, og gledet sultne lunsjere med nesten 2000 måltid om dagen.


Norbruk og Nor Facility fikk en god start med VARD Søvika som kunde

"Vi er stolt og ydmyk av den gode innsatsen som er gjort av alle våre ansatte! Den jobben som gjøres på hele linja er viktig for at vi lykkes, og at våre kunder er fornøyde. Den grunnmuren vi har lagt i oppstartsåret og frem til nå har satt oss i en unik posisjon for veien videre. Vi vil fortstte å utvikle firmaet, og gjøre vårt firma til en bedre arbeidsplass" – Roger Sørheim

"Det har vært mye jobb og mye greier til tider, men utrolig kjekt å bli kjent med så mange nye folk! Jeg flyttet hit fra Stavanger i februar, og er blitt tatt imot med åpne armer! Om du hadde spurt meg for 1 år siden, om jeg skulle være med å åpne kantiner i Ålesund for et år siden, så hadde jeg nok ikke skjønt ka i adle dage du bable om! Men eg angre isje ett sekund" – Henrik Øvregård, Kjøkkensjef for Norbruk.

Utover året har vi flere spennende oppstarter i lokale bedrifter, og vi bemanner ytterligere med kompetent arbeidskraft. En liten pust i bakken nå i juli, så er vi klare for nye utfordringer og masse god, digg lunsjmat!


Vi vil takke alle som jobber med oss, alle produsenter i området, våre samarbeidspartnere, de som tror på oss og som turte å satse på oss som en nyfødt, og ikke minst de hjemme, som har tålmodighet, og som lar oss satse.


Nyt sommeren!

Ronny

Norbruk var i drift hos Nortel allerede i mars 2021
No items found.
Norbruk var i drift hos Nortel allerede i mars 2021
No items found.