Kontakt oss

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å komme i kontakt med oss. Enten du har spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker å utforske mulighetene for samarbeid, er vi her for å hjelpe deg.

Catering meny

Fingermat

Fra 149,-

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.

Lunsj

Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Bryllup og selskapsmeny

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Ålesund

COO

Ronny Kolvik

Ronny Kolvik har jobbet i toppskiktet i norsk gastronomi i over 20 år, og har drevet kjente restauranter som Palace Grill, Ylajali og Arakataka i Oslo. Han er nå drifter og eier av restaurantene Bro og Bryt i Ålesund. Og han har olympisk gull med det norske kokkelandslaget!

Co-founder og CEO

Roger Sørheim

Flere års bakgrunn fra facility bransjen. Med et brennende engasjement mot det å skape velferd og trivsel i samarbeid med lokale leverandører og småprodusenter. Sammen ønsker vi å utfordre dem store ledende selskapene innenfor renhold, kantine og riggdrift.

Salg og markedssjef

Endre Nakken

Endre har ansvar for Salg og drift i Nor facility. Endre kjenner alle i regionen, og har lang erfaring med renhold og salg. Som tidligere konsulent i Lilleborg, samt en fartstid som selger, er Endre en skikkelig ressurs inn i vår bedrift. Endre er en ekstrem positiv person og sprer mye glede og omsorg.

Driftssjef Catering og produksjon

Kenneth Haabet

Kenneth har god erfaring fra kokkemiljøet i Oslo. Han har tatt læretid og jobbet som kokk på Feinsmecker, samt vært innom Operahuset og Rodins bistro. Før han gitt til Norbruk, var han souschef på Storfjord hotel. Hans arbeidsglede og sin kunnskap er med på å spre trygghet i Norbruk.

Konsernkjøkkensjef

Henrik Øvergård

Henrik har vært med oss fra starten, da han flyttet fra Stavanger for å bidra med sin kunnskap. Han er en ung, men erfaren kokk, med godt tyngde og erfaring ifra Bølgen og Moi og Radisson blue Royal. Henrik er vår konsernkjøkkensjef og er ansvarlig for alle kantinene her på Sunnmøre. Samt vår miljøfyrtårnansvarlig.

Site Manager Vard Søviknes og HR ansvarlig

Monica Devold

Monica har bakgrunn som restaurantkokk og har jobbet på plasser som Maki og Storfjord hotell. Hun tok videre utdanning i Oslo som kostøkonomi, ernæring og ledelse. Og i Bergen har hun jobbet som leder i spesialkost for Matvarehuset. Monice driver siten vår på Vard i Søvika, og bidrar til en sikkerhet inn mot ledelsen i Vard. Monica er også vår HR ansvarlig.

Site manager

Camilla Kjerstad Mortensen

Camilla jobber som som «site manager» på Color Line Stadion. Camilla har en solid bakgrunn fra både kokkefag og servering, hun har høye krav til god service, og bred kunnskap om mat og drikke. Planlegger du et arrangement på Color Line Stadion er du altså i trygge hender.

Trøndelag

Daglig leder Norbruk avd. Trøndelag

Erlend Iversen

Erlend har fagbrev som kokk, og har jobbet i yrket i over 20 år både med restaurant og på leverandørsiden. Erlend kom til oss fra rollen som distriktssjef for NHO Reiseliv Trøndelag, Møre og Romsdal, hvor han har blitt godt kjent med bransjen. Erlend er nå medeier i avdelingen vår i Trøndelag, og er en viktig brikke for å bygge opp vår drift i denne regionen.

Ønsker du å bli en del av laget?

Vi søker alltid etter enkeltpersoner som ønsker å være en del av vårt dynamiske team og bidra til vår felles suksess.

Vi fikser biffen. Eller krepsen.

Når du har nok å tanke på - la oss ta oss av maten. Fra små eksklusive events til store arrangement med opptil 1000 gjester.

Kortreist og sesongbasert

Norbruk skreddersyr en meny til ditt arrangement basert på dine ønsker. Velsmakende, variert og aller helst med lokale råvarer.

Med Ålesund som vår base

Vi dekker lokalt på Sunnmøre. Vi leverer mat eller produserer der ditt arrangement er, om forholdene ligge tilrette for det.