Å drifte grønt

En bærekraftig tilnærming til kantinedrift vil ikke bare spare kroner og klimautslipp, det kan også gjøre deg mer attraktiv for den miljøbevisste forbrukeren.

Godkjent!

Vi forsøker å implementere bærekraft i alle ledd, men jobber hovedsakelig med å innføre tiltak på fem vesentlige områder: Innkjøp, avfallshåndtering, arbeidsmiljø og å ta bærekraftige valg.

Fokusfelt

Handle lokalt

Ved å handle lokalt tar man ned transportavtrykket og bygger opp den lokale næringen.

Vårt mål er at totalt 30% av råvarer og produkter er lokalt innen 2030

Matsvinn

Norbruk jobber hele tiden med å redusere matsvinn ytterligere.

Folk og miljø

Norbruk er gode team. Vi drar lasset sammen, og vi bygger god kultur.

Ved å ha fokus på trivsel og utvikling er målsettingen arbeidsrelatert fravær på maks 2,5% innen 2028

Fór mage og hode

Norbruk har fokus på å skape gode sosiale møteplasser.

Arbeidsdagens viktigste møte er lunsjen. En sosial lunsj, skaper gode dager, avkobling og gir mer fokus og effektivitet til resten av dagen.

Fisk vs kjøtt

Ved å spice opp grønnsaker gir det et mer naturlig bærekraftig valg, og man føler seg mer mett og behagelig etter måltid.

Vårt mål er å redusere matkosten med 2%-5% innen 2027

Forutsigbar drift

En god kantine er viktig for bedriftene for å holde på sine ansatte, og rekruttere riktig.

Vi jobber for en stabil og fremtidsrettet kantine, med fokus på lokale råvarer med moderne trender.