Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bestill

Norbruk tapas

  • Brød og aioli
  • Spekemat fra Ask
  • Norske oster
  • Kroketter med villsau og steinsopp  
  • Gravet Hjort med syltet kantarell
  • Røkt røye med pepperot
  • Salat på rosenkål med kjernemelk og einebær
  • Sylta hakaidogresskar
  • Pulled pork sliders, kål og steinsoppmajo
  • Grilla rotgrønnsaker i Harissa/smokey salsa rojo
  • Småpoteter med fenalår og Rørosrømme
  • Sesongens fangst med speket lardo, skalldyrvinaigrette med miso
  • Finnbiff yakiniku, kål og potetlomper (Yakiniku = asiatisk reinskav)

530,-

 

Sjøkreps +160,- (1 per stk)

Løyrom på blinis med rørosrømme +150,-

Dessert +115,-

  • Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott



Har du andre ønsker, spørsmål eller allergier - legg til en kommentar i bestillingen, eller ta kontakt.

Minimumsbestilling: 15 personer.


Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Norbruk tapas

  • Brød og aioli
  • Spekemat fra Ask
  • Norske oster
  • Kroketter med villsau og steinsopp  
  • Gravet Hjort med syltet kantarell
  • Røkt røye med pepperot
  • Salat på rosenkål med kjernemelk og einebær
  • Sylta hakaidogresskar
  • Pulled pork sliders, kål og steinsoppmajo
  • Grilla rotgrønnsaker i Harissa/smokey salsa rojo
  • Småpoteter med fenalår og Rørosrømme
  • Sesongens fangst med speket lardo, skalldyrvinaigrette med miso
  • Finnbiff yakiniku, kål og potetlomper (Yakiniku = asiatisk reinskav)

530,-

 

Sjøkreps +160,- (1 per stk)

Løyrom på blinis med rørosrømme +150,-

Dessert +115,-

  • Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott



Har du andre ønsker, spørsmål eller allergier - legg til en kommentar i bestillingen, eller ta kontakt.

Minimumsbestilling: 15 personer.


Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Juletapas

En variert og spennende juletapas med røkt andebryst, bakt torsk og langtidsstekt ribbe med honning og salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.

Klassisk julemiddag

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bryllup og selskapsmeny

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Lunsj

Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.