Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bestill

Norbruk tapas

  • Brød og aioli
  • Spekemat fra Ask
  • Norske oster
  • Potetvaffel med rørt tartar og estragon
  • Friterte torsketunger med avruga og sitronrømme
  • Grillet kålsalat med parmesan og krutonger
  • Jordskokker med eple og hasselnøtt
  • Bakt torsk i tomat og oliven salat
  • Svinenakke glasert i øl og krydder
  • Kyllingspyd "satay"
  • Småpotet med urter

555,-

 

Sjøkreps +200

Løyrom på blinis med rørosrømme +170,-

Dessert +115,-

  • Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott



Har du andre ønsker, spørsmål eller allergier - legg til en kommentar i bestillingen, eller ta kontakt.

Minimumsbestilling: 15 personer.


Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Norbruk tapas

  • Brød og aioli
  • Spekemat fra Ask
  • Norske oster
  • Potetvaffel med rørt tartar og estragon
  • Friterte torsketunger med avruga og sitronrømme
  • Grillet kålsalat med parmesan og krutonger
  • Jordskokker med eple og hasselnøtt
  • Bakt torsk i tomat og oliven salat
  • Svinenakke glasert i øl og krydder
  • Kyllingspyd "satay"
  • Småpotet med urter

555,-

 

Sjøkreps +200

Løyrom på blinis med rørosrømme +170,-

Dessert +115,-

  • Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott



Har du andre ønsker, spørsmål eller allergier - legg til en kommentar i bestillingen, eller ta kontakt.

Minimumsbestilling: 15 personer.


Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Tapas

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Bryllup og selskapsmeny

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Lunsj

Bestill lunsj til bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.