Juletapas (tilgjengelig fra 3.nov)

Fra 545 NOK pr. pers

En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Bestill

Innhold

  • Spekemat fra Ask
  • Fenalår fra Bjorli
  • Focaccia og røros smør
  • Norske oster med plommemarmelade og nøttebrød
  • Pepperkaker med blåmuggosten "Vismann" fra Tingvollost
  • Betetartar med reinsdyr, grønne einebær, rørosrømme. Serveres med baconcrisp.
  • Salat med potet, egg, sild dill og ørretrogn
  • Salat med fiken, høvding sverre walnøtter
  • Klippfisk i varme krydder og chili med sprøstekt bacon
  • Skalldyr "roll" med selleri og reker
  • Svineribbe med fiken og plammeglace, syltet sennepsfrø
  • Hjemmelaget rødkål med lune krydder og bringebær
  • Stekte små poteter

Tillegg

+ Sjøkreps + 250,-

+ Rakfiskrull med sennep og dill 85,-

+ Grova sild med einer, rødløk og Grova gin 65,-

+ Kyllingklubber i adobo(chili/tomat)saus +99

+ Dessert 115,-

Dessert

Se flere desserter her

Kostnad

545,- NOK pr. pers (før evt tillegg av dessert, kreps)
375,- NOK Frakt

Bestilling for min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 3. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Innhold

  • Spekemat fra Ask
  • Fenalår fra Bjorli
  • Focaccia og røros smør
  • Norske oster med plommemarmelade og nøttebrød
  • Pepperkaker med blåmuggosten "Vismann" fra Tingvollost
  • Betetartar med reinsdyr, grønne einebær, rørosrømme. Serveres med baconcrisp.
  • Salat med potet, egg, sild dill og ørretrogn
  • Salat med fiken, høvding sverre walnøtter
  • Klippfisk i varme krydder og chili med sprøstekt bacon
  • Skalldyr "roll" med selleri og reker
  • Svineribbe med fiken og plammeglace, syltet sennepsfrø
  • Hjemmelaget rødkål med lune krydder og bringebær
  • Stekte små poteter

Tillegg

+ Sjøkreps + 250,-

+ Rakfiskrull med sennep og dill 85,-

+ Grova sild med einer, rødløk og Grova gin 65,-

+ Kyllingklubber i adobo(chili/tomat)saus +99

+ Dessert 115,-

Dessert

Se flere desserter her

Kostnad

545,- NOK pr. pers (før evt tillegg av dessert, kreps)
375,- NOK Frakt

Bestilling for min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 3. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Tapas høst

Et variert og spennende tapasutvalg med hovedfokus på lokale råvarer, - med de spanske tradisjonene. Lefserullen med spekeskinke og dadler i bacon uteblir, men erstattes med mange andre digge retter.‍‍

Påsmurt, gryter og lunsjer

Enklere retter til lunsj eller andre arrangement, for bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.

Desserter

Avslutt måltidet med litt søtt, salt eller friskt..

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Handle lokalt

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Juletapas (tilgjengelig fra 3.nov)

En variert og spennende juletapas med patè på and, kveite med løyrom og porcetta med salvie. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Klassisk julemiddag (tilgjengelig fra 3.nov)

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe (tilgjengelig fra 3.nov)

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.