Koldtbord

Fra 465,-

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Bestill

Norbruk koldtbord

  • Norsk spekemat fra Ask Gård og Tind
  • Kremet eggerøre med gressløk
  • Røkt laks fra Frøysagarden
  • Skagenrøre med reker og ørretrogn
  • Roastbiff av kalv med Norbruk remulade
  • Kyllingbryst fra Gårdsand
  • Karbonader med løk og eple
  • Potetsalat med vårløk
  • Pastasalat med parmesan og chorizo
  • Waldorfsalat
  • Brød, smør og aioli



Dessert:

Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott


465 ,- pr pers.


+ Grillet sjøkreps + 200,-
+ Dessert 115,-

Menyen er sesongbasert og kan avvike noe fra standard oppsett

Levering: 375,-

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Norbruk koldtbord

  • Norsk spekemat fra Ask Gård og Tind
  • Kremet eggerøre med gressløk
  • Røkt laks fra Frøysagarden
  • Skagenrøre med reker og ørretrogn
  • Roastbiff av kalv med Norbruk remulade
  • Kyllingbryst fra Gårdsand
  • Karbonader med løk og eple
  • Potetsalat med vårløk
  • Pastasalat med parmesan og chorizo
  • Waldorfsalat
  • Brød, smør og aioli



Dessert:

Pistasj madeleine m/ eple og brunet smør kompott


465 ,- pr pers.


+ Grillet sjøkreps + 200,-
+ Dessert 115,-

Menyen er sesongbasert og kan avvike noe fra standard oppsett

Levering: 375,-

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Påsmurt, gryter og lunsjer

Enklere retter til lunsj eller andre arrangement, for bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.

Desserter

Avslutt måltidet med litt søtt, salt eller friskt..

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Handle lokalt

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Juletapas

En variert og spennende juletapas med digg spekemat og fenalår, klippfisk fra Dybvik og vår take på "lobster" roll. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Klassisk julemiddag

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.