Lunt julebord med varm svinribbe

415 NOK pr. pers

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.

Bestill

Innhold

  • Spekemat med fenalår fra Bjorli, hodesylte og lammerull, flatbrød og rømme
  • Hjemmelaget krydder og sennepsild
  • Akevittgravet ørret
  • Luftig eggerøre med gressløk
  • Rakfisk fra Valdres med klassisk tilbehør
  • Lokale oster med fikenkompott
  • Lun leverpostei fra Eide jr.
  • Surdeigsbrød og pisket rørossmør
  • Varm langtidsstekt ribbe fra Ole Ringdal
  • Hjemmelaget rødkål med lune krydder
  • Mørpølser fra Bjorli med hjemmelaget sennep
  • Mandelpotet fra Smøla
  • Kryddersjy

Desserter

Se desserter her

Kostnad

415 NOK pr. pers
375 NOK Frakt

Bestilling fra min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 3. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Innhold

  • Spekemat med fenalår fra Bjorli, hodesylte og lammerull, flatbrød og rømme
  • Hjemmelaget krydder og sennepsild
  • Akevittgravet ørret
  • Luftig eggerøre med gressløk
  • Rakfisk fra Valdres med klassisk tilbehør
  • Lokale oster med fikenkompott
  • Lun leverpostei fra Eide jr.
  • Surdeigsbrød og pisket rørossmør
  • Varm langtidsstekt ribbe fra Ole Ringdal
  • Hjemmelaget rødkål med lune krydder
  • Mørpølser fra Bjorli med hjemmelaget sennep
  • Mandelpotet fra Smøla
  • Kryddersjy

Desserter

Se desserter her

Kostnad

415 NOK pr. pers
375 NOK Frakt

Bestilling fra min. 15 personer

OBS: Tilgjengelig fra 3. november

Bestill nå
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Alle menyer

Påsmurt, gryter og lunsjer

Enklere retter til lunsj eller andre arrangement, for bedriften eller vennegjengen.

Fingermat

Fingermat er perfekt til anledninger der det er ønskes en enkel, men spennende meny som kan inntas stående om ønskelig.

Desserter

Avslutt måltidet med litt søtt, salt eller friskt..

Koldtbord

Menyen er basert på lokale råvarer og rettene er laget fra bunn av. Et klassisk koldtbord, - med Norbruk tvist.

Handle lokalt

Kontakt oss for en skreddersydd meny til ditt arrangement. Her følger vi sesongen og lokale råvarer tilgjengelig, og setter menyer basert på antall gjester, lokasjon og tid på året.

Juletapas

En variert og spennende juletapas med digg spekemat og fenalår, klippfisk fra Dybvik og vår take på "lobster" roll. Her får man en mer sammensatt meny som er perfekt for julebordet eller julelunsjen. Bestilling for min. 15 personer.

Klassisk julemiddag

Julemiddag laget fra bunnen av, - klassisk, godt og ærlig, på ekte sunnmørsk vis. Pinnekjøtt og svinemør fra Bjorli. Bestilling fra min. 15 personer.

Lunt julebord med varm svinribbe

Varmrøkt laks, hjemmelaget leverpostei og rakfisk. Sammen med varm ribbe med hjemmelaget rødkål og mør fra Bjorli. Perfekt for julelunsjen på jobb, eller til et hyggelig lag hjemme. Bestilling fra min. 15 personer.